Siirry suoraan sisältöön
ilmalämpöpumppu Oulu
putkimies Oulu

ILMALÄMPÖPUMPUT OULU

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen

MIELLYTTÄVÄ LÄMPÖTILA

ENERGIATEHOKKUUS

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Suosituimpia ilmaläpöpumppuja

Päivitämme juuri sivustollemme ilmalämpöpumppuvalikoimaamme.
Voit myös tiedustella minkä tahansa ilmalämpöpumpun saatavuutta.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun.

Säästä energiaa, luontoa ja kukkaroa ilmalämpöpumpun avulla.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla

ilmalämpöpumppu Oulu

miellyttävä, energiatehokas ja ekologinen ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput tekevät huoneilmasta tasaisen miellyttävän kesällä ja talvella. Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta, puhdistaa ilmaa, pienentää usein sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä

Ilmalämpöpumput Oulu – Lvi Pakarinen

ilmalämpöpumppu Oulu

KOSTEUDEN POISTO JA ILMAN PUHDISTUS

Oikein asennettuna ilmalämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaan koko asuntoon puhdistaen ilmaa ja poistaen kosteutta ja vetoisuutta. Ilmalämpöpumppu voi siis ehkäistä kosteusvaurioita ja huone- sekä siitepölystä johtuvia allergiaoireita.

ilmalämpöpumppu Oulu

LÄMPÖÄ JA VIILEYTTÄ ILMALÄMPÖPUMPULLA

Helteillä viilennys ilmalämpöpumpulla on verrattaen edullista eikä näin ollen kumoa talvella kertyviä lämmityskulusäästöjä. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla.

ilmalämpöpumppu Oulu

KUSTANNUSTEHOKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumput pienentävät usein sähkölaskua sadoilla euroilla vuodessa ilmalämpöpumpun energiatehokkuuden ansiosta.

Ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle etenkin sähkö- ja öljylämmitteisiin rakennuksiin. Mitä isompi osuus sähkölaskusta kuluu lämmityskuluihin, sitä suuremman säästön ilmalämpöpumppu todennäköisesti tuo.

ilmalämpöpumppu Oulu

ENERGIATEHOKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Oikein asennettuna ilmalämpöpumppu levittää lämmön tasaisesti, mikä lisää energiatehokkuutta. Myös vapaa-ajan asunnoilla ilmalämpöpumpun voi optimoida toimimaan kustannustehokkaasti ilmalämpöpumpun etä-sovelluksen ansiosta.

lmalämpöpumppu levittää myös takan tuottamaa lämpöä tasaisemmin ympäri asuntoa.

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on laite, joka lämmittää tai viilentää huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu toimii keräämällä lämpöä ulkoilmasta ja siirtämällä sen sisätiloihin tai poistamalla sisäilman lämpöä ja siirtämällä sen ulos. Ilmalämpöpumppu sopii monenlaisiin tarpeisiin, mutta sen sopivuus riippuu muun muassa talon koosta, rakenteesta, sijainnista ja käyttötarkoituksesta.

Ilmalämpöpumppu sopii hyvin esimerkiksi omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, kesämökkeihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumppu voi auttaa säästämään energiaa ja rahaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa ja parantaa sisäilman laatua.

Ilmalämpöpumppu sopii erityisen hyvin alueille, joilla on vaihteleva ilmasto, sillä se pystyy mukautumaan nopeasti lämpötilan muutoksiin ja säilyttämään sisäilman mukavan lämpötilan ympäri vuoden. Lisäksi ilmalämpöpumppu voi toimia myös ilmanvaihtolaitteena, mikä edistää ilmanvaihtoa ja parantaa sisäilman laatua.

Jos mietit ilmalämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä, jotta voimme arvioida talosi sopivuutta ilmalämpöpumpulle ja auttaa valitsemaan sopivan laitteen tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Ilmalämpöpumpun asennus itse

Ilmalämpöpumpun asennus on monimutkainen tehtävä, joka vaatii erityistä tietotaitoa ja kokemusta. Suositeltavaa on, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan lvi-ammattilaisen toimesta. Tässä on muutama syy, miksi ilmalämpöpumpun asennus itse ei ole yleensä suositeltavaa:

  1. Ilmalämpöpumpun asennukseen vaadittava asiantuntemus: Ilmalämpöpumpun asentaminen edellyttää tietämystä sähköliitännöistä, putkistoista, eristämisestä ja ilmanvaihtojärjestelmistä. On tärkeää ymmärtää, miten eri osat toimivat yhdessä ja miten ne asennetaan turvallisesti.
  2. Turvallisuusnäkökohdat ilmalämpöpumpun asennuksessa: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota sähkötyöhön, koska kyseessä on sähköllä toimiva laite. Väärin suoritettu asennus voi aiheuttaa sähköiskun vaaran tai jopa tulipalon riskin.
  3. Ilmalämpöpumpun valmistajan takuuehdot: Useimmat ilmalämpöpumppumerkit edellyttävät, että asennus suoritetaan valtuutetun lvi-ammattilaisen toimesta, jotta takuu pysyy voimassa. Jos ilmalämpöpumpun asennus itse aiheuttaa ilmalämpöpumppuun vaurioita tai toimintahäiriöitä, takuu saattaa menettää voimassaolonsa.
  4. Ilmalämpöpumpun asennusvaatimukset ja lainsäädäntö: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on noudatettava lainmukaisia asennusvaatimuksia ja määräyksiä. Ammattilainen tuntee nämä vaatimukset ja varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus täyttää kaikki tarvittavat standardit. Tällöin myös vahingon sattuessa vakuutusyhtiö korvaa todennäköisemmin ilmalämpöpumpun rikkoutumisen takuuajan jälkeen ja siitä aiheutuneet vahingot.

Lvi-ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Asentajalla on tarvittavat taidot, kokemus, luvat ja työkalut tehtävän suorittamiseksi.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen

Paljonko ilmalämpöpumpun asennus maksaa?

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta riippuu ilmalämpöpumpun merkistä, mallista ja ominaisuuksista sekä siitä, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppu asennetaan. Laskemme ilmalämpöpumpun asennukselle aina urakkahinnan, joka muodostuu yleensä seuraavista asioista:

  1. Ilmalämpöpumpun hinta: Ilmalämpöpumpun hinta vaihtelee ilmalämpöpumpun merkin, mallin ja ominaisuuksien mukaan. Tehokkaammat ja edistyksellisemmät ilmalämpöpumppumallit voivat olla kalliimpia.
  2. Ilmalämpöpumpun asennustyö: Asentajat asentavat sisäyksikön ja ulkoyksikön sekä tekevät tarvittavat sähköliitännät ja putkistot. Ilmalämpöpumpun asennustyön hinta riippuu ilmalämpöpumpun asennustyön laajuudesta, johon vaikuttavat esimerkiksi läpiviennit ja sähkötyöt.
  3. Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet: Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan yleensä putkistoja, läpivientiholkkeja, kouruja, kourunosia, kondenssivesiputket, turvakytkimet, pistotulpat, sähkökouruja, kylmäkupariputket ja kaapeleita. Lisäksi asennetaan ilmalämpöpumpun ulkoyksikön teline, joka voi olla esimerkiksi sokkelikiinnitteinen tai seinäkiinnitteinen, parveketelineessä tai maajalalla seisova.
  4. Matkakulut: Matkakulut voivat vaikuttaa ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan. Oulussa ja Oulun seudulla Lvi-Pakarisen tarjoama ilmalämpöpumpun asennuksen hinta on siis edullisempi kuin kauempana.

On tärkeää, että ilmalämpöpumpun asennuksessa käytetään laadukkaita tarvikkeita ja että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan asianmukaisesti. Ilmalämpöpumppujen asennusohjeet ja vaatimukset voivat myös vaihdella eri ilmalämpöpumppumerkkien ja -mallien välillä.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun ja laskemme ilmalämpöpumpun asentamiselle urakkakohtaisen hinnan. Oulussa ja Oulun lähialueella pelkän ilmalämpöpumpun asennuksen hinta (ilman ilmalämpöpumppua) on yleensä yllä esitetyistä tekijöistä riippuen 600 – 900 euroa.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen

Tilaa maksuton kartoitus