Siirry suoraan sisältöön
Ilmalämpöpumput Oulu

ILMALÄMPÖPUMPUT OULU JA OULUN LÄHIALUEET

SUUNNITTELU

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun ja teemme tarjouksen ilmalämpöpumpun asennuksen hinnasta Oulussa ja lähialueilla. Lvi Pakarisen tekninen tuki auttaa sinua myös ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN VERKKOKAUPPA

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi ja edullisesti ilmalämpöpumput Oulun lähialueella kotiovellesi. Tutustu valikoimaamme tai tiedustele minkä tahansa ilmalämpöpumpun saatavuutta.

ILMALÄMPÖPUmpun asennus

Lvi Pakarinen tarjoaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ammattitaitoisen ilmalämpöpumpun asennuspalvelun Oulussa ja Oulun lähialueilla. Tilaamalla ilmalämpöpumpun asennuksen Lvi Pakariselta, vältyt yllätyskuluilta. Meillä perusasennuksen hinta kattaa kaikki tavanomaiset iltalämpöpumpun asennuskustannukset.

Ilmalämpöpumput Oulu

miksi valita ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu laskee lämmityskustannuksia usein jopa 30 % ja maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.

Ilmalämpöpumput tuovat helpotusta kesähelteillä viilentämällä tilan tasaisesti ja edullisesti. Jatkuvalla viilennyksellä käyttö maksaa yleensä alle 5 € viikossa.

Ilmalämpöpumput pienentävät usein asumisen hiilijalanjälkeä vähäisen sähkönkulutuksen ansiosta.

Ilmalämpöpumput parantavat sisäilmaa poistaen kosteutta ja puhdistaen ilmaa.

Ilmalämpöpumpun asennus Oulu

tilaa ilmalämpöpumpun asennus lvi pakariselta ja välty yllätyskuluilta!

ilmalämpöpumppu Oulu

ILMALÄMPÖPUMPUT SÄÄSTÄVÄT KUKKAROA, ENERGIAA JA LUONTOA

Oikein asennettuna ilmalämpöpumppu puhaltaa viileää ilmaan koko asuntoon puhdistaen ilmaa ja poistaen kosteutta ja vetoisuutta. Ilmalämpöpumppu voi siis ehkäistä kosteusvaurioita ja huone- sekä siitepölystä johtuvia allergiaoireita.

ilmalämpöpumppu Oulu

LÄMPÖÄ JA VIILEYTTÄ ILMALÄMPÖPUMPULLA

Ilmalämpöpumppu tuo helpotusta kesähelteisiin ja lämpöä talvi-iltoihin. Helteillä viilennys ilmalämpöpumpulla on verrattaen edullista eikä näin ollen kumoa talvella kertyviä lämmityskulusäästöjä. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu toimii tehokkaasti varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalla.

ilmalämpöpumppu Oulu

KUSTANNUSTEHOKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Ilmalämpöpumput pienentävät usein sähkölaskua sadoilla euroilla vuodessa ilmalämpöpumpun energiatehokkuuden ansiosta.

Ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle etenkin sähkö- ja öljylämmitteisiin rakennuksiin. Mitä isompi osuus sähkölaskusta kuluu lämmityskuluihin, sitä suuremman säästön ilmalämpöpumppu todennäköisesti tuo.

ilmalämpöpumppu Oulu

ENERGIATEHOKKAAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Oikein asennettuna ilmalämpöpumppu levittää lämmön tasaisesti, mikä lisää energiatehokkuutta. Myös vapaa-ajan asunnoilla ilmalämpöpumpun voi optimoida toimimaan kustannustehokkaasti ilmalämpöpumpun etäsovelluksen ansiosta.

Ilmalämpöpumppu levittää myös takan tuottamaa lämpöä ympäri asuntoa, mikä lisää asumismukavuutta ja tekee huoneilmasta tasaisen miellyttävän.

ilmalämpöpumppu Oulu

ILMALÄMPÖPUMPUT VERKKOKAUPASTA

VERKKOKAUPAN ASIAKKAILLE ILMALÄMPÖPUMPUN ASENNUS -10%!

Tutustu valikoimaamme tai tiedustele minkä tahansa ilmalämpöpumpun saatavuutta. Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen.

TARJOUKSESSA NYT!

ilmalämpöpumput tuotemerkeittäin

ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput Oulu ja lähialueet

Neuvomme mielellämme ilmalämpöpumpun valinnassa ja sijoittelussa sekä annamme tarjouksen ilmalämpöpumpun asennuksen hinnasta Oulussa ja Oulun lähialueilla.

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on laite, joka lämmittää tai viilentää huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu toimii keräämällä lämpöä ulkoilmasta ja siirtämällä sen sisätiloihin tai poistamalla sisäilman lämpöä ja siirtämällä sen ulos. Ilmalämpöpumppu sopii monenlaisiin tarpeisiin, mutta sen sopivuus riippuu muun muassa talon koosta, rakenteesta, sijainnista ja käyttötarkoituksesta.

Ilmalämpöpumppu sopii hyvin esimerkiksi omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, kesämökkeihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumppu voi auttaa säästämään energiaa ja rahaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa ja parantaa sisäilman laatua.

Ilmalämpöpumppu sopii erityisen hyvin alueille, joilla on vaihteleva ilmasto, sillä se pystyy mukautumaan nopeasti lämpötilan muutoksiin ja säilyttämään sisäilman mukavan lämpötilan ympäri vuoden. Lisäksi ilmalämpöpumppu voi toimia myös ilmanvaihtolaitteena, mikä edistää ilmanvaihtoa ja parantaa sisäilman laatua.

Jos mietit ilmalämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä, jotta voimme arvioida talosi sopivuutta ilmalämpöpumpulle ja auttaa valitsemaan sopivan laitteen tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Mistä ilmalämpöpumpun asennuksen hinta muodostuu?

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumpun lopullinen hinta riippuu ilmalämpöpumpun merkistä, mallista ja ominaisuuksista sekä siitä, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppu asennetaan. Laskemme ilmalämpöpumpun asennukselle aina urakkahinnan, joka muodostuu yleensä seuraavista asioista:

  1. Ilmalämpöpumpun hinta: Ilmalämpöpumpun hinta vaihtelee ilmalämpöpumpun merkin, mallin ja ominaisuuksien mukaan. Tehokkaammat ja edistyksellisemmät ilmalämpöpumppumallit voivat olla kalliimpia.
  2. Ilmalämpöpumpun asennustyö: Asentajat asentavat sisäyksikön ja ulkoyksikön sekä tekevät tarvittavat sähköliitännät ja putkistot. Ilmalämpöpumpun asennustyön hinta riippuu ilmalämpöpumpun asennustyön laajuudesta, johon vaikuttavat esimerkiksi läpiviennit ja sähkötyöt.
  3. Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet: Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan yleensä putkistoja, läpivientiholkkeja, kouruja, kourunosia, kondenssivesiputket, turvakytkimet, pistotulpat, sähkökouruja, kylmäkupariputket ja kaapeleita. Lisäksi asennetaan ilmalämpöpumpun ulkoyksikön teline, joka voi olla esimerkiksi sokkelikiinnitteinen tai seinäkiinnitteinen, parveketelineessä tai maajalalla seisova.
  4. Matkakulut: Matkakulut voivat vaikuttaa ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan. Oulussa ja Oulun seudulla Lvi-Pakarisen tarjoama ilmalämpöpumpun asennuksen hinta on siis edullisempi kuin kauempana.

On tärkeää, että ilmalämpöpumpun asennuksessa käytetään laadukkaita tarvikkeita ja että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan asianmukaisesti. Ilmalämpöpumppujen asennusohjeet ja vaatimukset voivat myös vaihdella eri ilmalämpöpumppumerkkien ja -mallien välillä.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun ja laskemme ilmalämpöpumpun asentamiselle urakkakohtaisen hinnan.

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Ilmalämpöpumpun asennus itse

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattitaitoa vaativa tehtävä, joka vaatii erityistä tietotaitoa ja kokemusta. Suositeltavaa on, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan lvi-ammattilaisen toimesta. Tässä on muutama syy, miksi ilmalämpöpumpun asennus itse ei ole yleensä suositeltavaa:

  1. Ilmalämpöpumpun asennukseen vaadittava asiantuntemus: Ilmalämpöpumpun asentaminen edellyttää tietämystä sähköliitännöistä, putkistoista, eristämisestä ja ilmanvaihtojärjestelmistä. On tärkeää ymmärtää, miten eri osat toimivat yhdessä ja miten ne asennetaan turvallisesti.
  2. Turvallisuusnäkökohdat ilmalämpöpumpun asennuksessa: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota sähkötyöhön, koska kyseessä on sähköllä toimiva laite. Väärin suoritettu asennus voi aiheuttaa sähköiskun vaaran tai jopa tulipalon riskin.
  3. Ilmalämpöpumpun valmistajan takuuehdot: Useimmat ilmalämpöpumppumerkit edellyttävät, että asennus suoritetaan valtuutetun lvi-ammattilaisen toimesta, jotta takuu pysyy voimassa. Jos ilmalämpöpumpun asennus itse aiheuttaa ilmalämpöpumppuun vaurioita tai toimintahäiriöitä, takuu saattaa menettää voimassaolonsa.
  4. Ilmalämpöpumpun asennusvaatimukset ja lainsäädäntö: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on noudatettava lainmukaisia asennusvaatimuksia ja määräyksiä. Ammattilainen tuntee nämä vaatimukset ja varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus täyttää kaikki tarvittavat standardit. Tällöin myös vahingon sattuessa vakuutusyhtiö korvaa todennäköisemmin ilmalämpöpumpun rikkoutumisen takuuajan jälkeen ja siitä aiheutuneet vahingot.

Lvi-ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Asentajalla on tarvittavat taidot, kokemus, luvat ja työkalut tehtävän suorittamiseksi.

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Back to top arrow