Siirry suoraan sisältöön

Näytetään kaikki 5 tulosta

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Toshiba-ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput – viileää mukavuutta ja hiljaisuutta energiatehokkaasti

 

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput hyödyntävät Toshiban innovatiivista invertteri- ja kompressoriteknologiaa, ja Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumpun energialuokka onkin erinomainen, A++. Ilmalämpöpumppu viilentää kotisi suurella jäähdytysteholla erittäin energiatehokkaasti, mikä näkyy myös säästöinä viilennyskustannuksissa.

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput sopivat hiljaisuudesta nauttiville

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumppu viilentää kotisi hiljaisesti. Sisäyksikkö on erittäin hiljainen, vain 19 dBa. Myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikön saa säädettyä hiljaiselle tilalle kaukosäätimen napista painamalla. Seiya+ -ilmalämpöpumpun hiljaiset toiminnot vähentävät melua ja parantavat mukavuutta.

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput tarjoavat helpot ja monipuoliset toiminnot

Seyia+ -ilmalämpöpumpun käyttö onnistuu etäsovelluksen avulla. Voit siis viilentää kotisi, kesäasuntosi tai toimistosi ilmalämpöpumpun avulla etukäteen, mikä lisää käyttömukavuutta. Ilmalämpöpumpun helppokäyttöisestä kaukosäätimestä voit valita ja tallentaa sinulle sopivat toiminnot, jotka aktivoituvat painiketta painamalla.

Älykkäät toiminnot varmistavat sen, että saat ilmalämpöpumpusta irti parhaan hyödyn.

ilmalämpöpumppu Oulu

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput ovat siirtyneet R32-kylmäaineeseen, joka leikkaa CO2-päästöjä. Laadun, tyylin ja käytännöllisyyden lisäksi ilmalämpöpumppu on oiva valinta myös ympäristön ystäville.