Siirry suoraan sisältöön
Ilmalämpöumput Oulu

OTA YHTEYTTÄ

Putkimies Oulu ja lähialueet

Ilmalämpöpumpun asennus Oulu

Oululainen putkimies turvanasi

Lvi Pakarinen on oululainen lvi-palveluita tarjoava yritys. Yhteystyössä muiden rakennusalan toimijoiden ja tavarantoimittajien kanssa tarjoamme monipuolisesti lvi-alan palveluita lämmitysjärjestelmien suunnittelusta lvi-asennuksiin ja lvi-saneerauksiin.

Olen Henri Pakarinen, oululainen lvi-yrittäjä ja lvi-asentaja. Olen työskennellyt lvi-alalla putkimiehenä yli vuosikymmenen ajan. Luottamus ja avoimuus ohjaavat toimintaani sekä lvi-yrittäjänä että arjessa. Tiedän, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi kodissa pitää olla lämpöä ja turvaa, ja sitä haluan tarjota asiakkailleni. Annan täyden panostukseni jokaiselle lvi-urakalle, jotta lopputulos on aina laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen. Minulle saa soittaa myös lvi-urakan jälkeen.”

Kun jokin askarruttaa, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä yhteydenottolomake. Autamme mielellämme kaikissa lvi-asioissa, olipa kyseessä sitten remonttitarpeen kartoitus, lämmitysjärjestelmän päivitys, ilmalämpöpumpun valinta tai vuotava putki.

 

yhteistyössä

lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
Toshiba-ilmalämpöpumppu
Back to top arrow