Siirry suoraan sisältöön
ilmalämpöpumppu Oulu

LÄMPÖVERKKOREMONTIT PATTERIREMONTIT PUTKIREMONTIT

MIKSI PUTKIREMONTTI KANNATTAA?

Lämpöverkkoremontti eli patteriremontti lisää talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Huomaamattomatkin vuotovahingot voivat pahimmillaan aiheuttaa kosteusvaurioita, joiden korjaaminen on kallista ja hankalaa. Ennakoimalla voi säästyä vahingoilta ja korkeilta kustannuksilta.

MIKÄ ON LÄMPÖVERKKOREMONTTI?

Lämpöverkkoremontti eli tutummin patteriremontti tehdään, kun putkisto alkaa lähestyä käyttöikänsä loppua. Vanha putkisto lisää vesivahingon riskiä, joten lämpöverkkoremontti eli patteriremontti on myös kannattavaa ennakointia. Lämpöverkkoremonttiin kuuluu myös termostaattien ja patteriventtiilien uusiminen sekä tarvittaessa pattereiden uusiminen.

MITEN PATTERIREMONTTI TEHDÄÄN?

Patteriremontissa uusitaan putkiston lisäksi patteriventtiilit ja termostaatit. Lvi-Pakarinen asentaa uuden putkiston muutamassa päivässä käyttäen kestäviä muovisia komposiittiputkia, jotka eivät ruostu ja kestävät aikaa. Putket vedetään siististi pintavetona, joten rakenteita ei tarvitse avata. Patteriremontti tehdään nopeasti ja asiakkaan aikataulujen mukaan, joten kotona voi asua putkiremontin ajan.

LVI-Pakarinen teki putkiremontin ja ilmalämpöpumppujen asennukset saunarakennukseen tarkasti ja toiveitani kuunnellen. Keittiön, saunan ja wc-tilojen lvi-työt valmistuivat nopeasti. Luotettava ja tehokas putkimies!

Jouni Mattila

Kylpyhuoneen ja vessan putkistoremontit toivat tiloihin modernin ja laadukkaan ilmeen. Lvi-työn jälki oli juuri sellaista kuin toivoimme. Myös asiakaspalvelu oli erinomaista. Peukku tälle lvi-yritykselle.

Tuomo Kyngäs

LVI-PAKARINEN – LÄMPÖÄ KOTIIN TURVALLISESTI, EKOLOGISESTI JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

ilmalämpöpumppu Oulu

AVOIMUUS JA PAIKALLISUUS

Tavoitteenamme on, ettei asiakkaan tarvitse kantaa huolta patteriremontin edistymisestä tai kustannuksista. Siksi pyrimme avoimuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Meille saa aina soittaa, kun jokin askarruttaa, myös patteriremontin jälkeen.

Ilmalämpöumput Oulu

PUTKIREMONTIT KOKEMUKSELLA

Vankan kokemuksen ja laaja-alaisen osaamisen ansiosta patteriremontit ja lämpöverkkoremontit tehdään varmasti ja ripeästi. Meillä on myös pitkäaikaiset suhteet lvi-alan tavarantoimittajiin ja materiaalimyyjiin, ja pienenä lvi-alan toimijana pystymme tarjoamaan nopeaa, asiakaslähtöistä palvelua.

ilmalämpöpumppu Oulu

MAKSUTON KARTOITUS

Teemme lämpöverkon tilasta maksuttoman kartoituksen, joka ei sido asiakasta mihinkään vaan antaa takuulla luotettavaa tietoa putkiston kunnosta. Annamme asiakkaalle ehdotuksen energia- ja kustannustehokkaimmasta korjaus- ja lämmitysratkaisusta.

oTA YHTEYTTÄ

PUTKIREMONTIT OULU JA LÄHIALUEET

Kun jokin askarruttaa, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai täytä yhteydenottolomake. Autamme mielellämme kaikissa lvi-asioissa, olipa kyseessä sitten remonttitarpeen kartoitus, lämmitysjärjestelmän päivitys, ilmalämpöpumpun valinta tai vuotava putki.

Putkiremontit Oulu ja lähialueet

yhteistyössä

lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
lvi-Oulu, yhteistyökumppanit, ilmalämpöpumput
Toshiba-ilmalämpöpumppu
Back to top arrow