Siirry suoraan sisältöön

Toshiba Seiya+ 16 -ilmalämpöpumppu

1529,00  sis alv 24%

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput tarjoavat ylivertaista viilennystehoa ja energiatehokkuutta.

Suositusneliöt: 30 – 120 (viilennys)

Toshiba seiya+ -ilmalämpöpumppu on erittäin energiatehokas, joten kotisi pysyy miellyttävän viileänä kesähelteillä edulliseen hintaan. Ilmalämpöpumpun äänenvaimennusteknologia tarjoaa hiljaisen käyttökokemuksen. Ilmalämpöpumpun korkealaatuinen ilmansuodatus parantaa sisäilman laatua. Älykkäät toiminnot ja Wifi-etäohjaus helpottavat ilmalämpöpumpun käyttöä.

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Toshiba-ilmalämpöpumppu

 

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput – viileää mukavuutta ja hiljaisuutta energiatehokkaasti

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput hyödyntävät Toshiban innovatiivista invertteri- ja kompressoriteknologiaa, ja Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumpun energialuokka onkin erinomainen, A++. Ilmalämpöpumppu viilentää kotisi suurella jäähdytysteholla erittäin energiatehokkaasti, mikä näkyy myös säästöinä viilennyskustannuksissa.

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput sopivat hiljaisuudesta nauttiville

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumppu viilentää kotisi hiljaisesti. Sisäyksikkö on erittäin hiljainen, vain 19 dBa. Myös ilmalämpöpumpun ulkoyksikön saa säädettyä hiljaiselle tilalle kaukosäätimen napista painamalla. Seiya+ -ilmalämpöpumpun hiljaiset toiminnot vähentävät melua ja parantavat mukavuutta.

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput tarjoavat helpot ja monipuoliset toiminnot. Älykkäät toiminnot varmistavat sen, että saat ilmalämpöpumpusta irti parhaan hyödyn.

Seyia+ -ilmalämpöpumpun käyttö onnistuu etäsovelluksen avulla. Voit siis viilentää kotisi, kesäasuntosi tai toimistosi ilmalämpöpumpun avulla etukäteen, mikä lisää käyttömukavuutta. Ilmalämpöpumpun helppokäyttöisestä kaukosäätimestä voit valita ja tallentaa sinulle sopivat toiminnot, jotka aktivoituvat painiketta painamalla.

ilmalämpöpumppu Oulu

Toshiba Seiya+ -ilmalämpöpumput ovat siirtyneet R32-kylmäaineeseen, joka leikkaa CO2-päästöjä. Laadun, tyylin ja käytännöllisyyden lisäksi ilmalämpöpumppu on oiva valinta myös ympäristön ystäville.

TILAA ASENNUS MEILTÄ JA VÄLTY YLLÄTYSKUSTANNUKSILTA!

Lvi Pakarinen tarjoaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ammattitaitoisen ilmalämpöpumpun asennuspalvelun Oulussa ja Oulun lähialueilla. Ilmalämpöpumpun perusasennushinta kattaa kaikki ilmalämpöpumpun tavanomaisen asennuksen kustannukset.

LUE LISÄÄ ASENNUSPALVELUSTA

OTA YHTEYTTÄ!

040 9625 694

info@lvipakarinen.fi

Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lataa esite: Toshiba Seiya -ilmalämpöpumput

Toimitusehdot

Sisäyksikkö malli

RAS-B16E2KVG-E

Ulkoyksikkö malli

RAS-16E2AVG-E

Energialuokka

A++

Sheer

7.0

Sisäyksikön mitat (mm, KxLxS)

293x798x230

UIkoyksikön mitat (mm, KxLxS)

550x780x290

Viilennysteho (max.)

4.7

Äänenpainetaso

Äänenpainetaso (korkea/hilj.) dB(A) C 43/21
Äänentehotaso dB(A) C 56

suositusneliöt

max. 120 m², max. 90 m²

Käyttötarkoitus

vain viilennys