Siirry suoraan sisältöön

Toshiba Haori design Nordic 25 -ilmalämpöpumppu

1919,00  sis alv 24%

Toshiba Haori Design Nordic -ilmalämpöpumput – pohjoiseen makuun ja olosuhteisiin

Suositusneliöt: 10 – 120 (lämmitys ja viilennys)

Toshiba Haori Design Nordic -ilmalämpöpumpussa yhdistyvät kestävyys, laatu ja elegantti muotoilu. Ilmalämpöpumpun kuusi asentoa takaavat miellyttävän, tasaisen ja vedottoman viilennyksen ja lämmityksen. Älykkäät toiminnot ja Wifi-etäohjaus helpottavat ilmalämpöpumpun käyttöä.

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Toshiba-ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumppu on energiankäytön ykkönen.

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen, A+++. Toshiba Haori -ilmalämpöpumpun uusi, innovatiivinen kompressori lupaa erinomaista suorituskykyä. Ilmalämpöpumpun kompressori parantaa energiatehokkuuttaan jatkuvasti mittaamalla ja säätämällä puhallustehoa tarpeen mukaan.

Toshiba Haori  Design -ilmalämpöpumpun uusi kompressori sopii myös hiljaisuuden ystäville, sillä ilmalämpöpumpun toimintaääni on erittäin hiljainen, vain noin 19 – 21 dBa mallista riippuen.

Ilmalämpöpumppu OUlu

Hiljaisuuden lisäksi Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumput sulautuvat ympäristöön myös ulkoasultaan. Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumppuja on saatavana usealla eri verhoilulla, mikä tekee siitä sisustajan suosikki-ilmalämpöpumpun. Toshiba-ilmalämpöpumpun kaukosäädin noudattelee muotoilussaan ilmalämpöpumpun tyylikästä ilmettä. Tuotteeseen sisältyy tumman- ja vaaleanharmaa verhoilu.

ilmalämpöpumppu Oulu

Tyylikäs kaukosäädin sekä monipuoliset ja helppokäyttöiset etäohjaustoiminnot

Ilmalämpöpumpun kaukosäätimen helppokäyttöisyys ja ääniohjaustoiminnot helpottavat ilmalämpöpumpun käyttöä. Lisäksi Toshiba Home AC Control WIFI -etäohjausta on kehitetty entistä monipuolisemmaksi, mikä takaa sen, että Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumput toimivat parhaalla mahdollisella tavalla myös vapaa-ajan asunnoissa ja tiloissa, jotka ovat osittaisella käytöllä.

Toshiba Haori design -ilmalämpöpumppu raikastaa huoneilman

Toshiba Haori design -ilmalämpöpumppu tuo tyylin lisäksi tilaan myös puhtautta vain kaukosäätimen nappia painamalla. Saastehiukkasia suodattava ja neutralisoiva ilmalämpöpumpun uraauurtava plasmaionisaattori* sekä jopa 94 % PM 2,5 -luokan hiukkasista suodattava Toshiba Ultra Pure -suodatin pitävät huoneilman raikkaana ja miellyttävänä.

* plasmaionisaattori vain E-mallin sisäyksiköissä

Ympäristöä ajatellen Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumput ovat siirtyneet R32-kylmäaineeseen, joka leikkaa CO2-päästöjä. Laadun, tyylin ja hiljaisuuden lisäksi ilmalämpöpumppu on oiva valinta myös ympäristön ystäville.

TILAA ASENNUS MEILTÄ JA VÄLTY YLLÄTYSKUSTANNUKSILTA!

Lvi Pakarinen tarjoaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ammattitaitoisen ilmalämpöpumpun asennuspalvelun Oulussa ja Oulun lähialueilla. Ilmalämpöpumpun perusasennushinta kattaa kaikki ilmalämpöpumpun tavanomaisen asennuksen kustannukset.

LUE LISÄÄ ASENNUSPALVELUSTA

OTA YHTEYTTÄ!

040 9625 694

info@lvipakarinen.fi

Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
Sisäyksikkö malli

RAS-25N4KVRG-ND

Ulkoyksikkö malli

RAS-25J2AVSG-ND1

Energialuokka

A+++

Scop

5.1

Seer

7.7

Mitat (KxLxS)

Sisäyksikkö 300x987x210 mm
Ulkoyksikkö 550 x 780 x 290

Äänenpainetaso (dB(A))

45/19

Lämmitysteho (max,)

Maksimi lämmitysteho -10°C kW H 4.1
Maksimi lämmitysteho -15°C kW H 3.8
Maksimi lämmitysteho -20°C kW H 3.2
Maksimi lämmitysteho -25°C kW H 2.6

Viilennysteho (max.)

3.50

Takkatoiminto

Kyllä, automaattinen

Toiminta-alue (°C)

-35~24

Ylläpito-ominaisuus (°C)

5-13

suositusneliöt

max. 120 m², max. 40 m², max. 60 m², max. 70 m², max. 90 m²

Käyttötarkoitus

lämmitys ja viilennys