Siirry suoraan sisältöön

Näytetään kaikki 4 tulosta

Toshiba Polar -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Toshiba-ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on energiankäytön huippuluokkaa

Toshiba Polar -ilmalämpöpumpun energialuokka on lämmityskäytössä paras mahdollinen, A+++, sekä viilennyskäytössä erinomainen, A++. Ilmalämpöpumpun energiatehokkuus näkyy säästöinä lämmityskustannuksissa. Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu hyödyntää innovatiivista invertteriteknologiaa, minkä ansiosta ilmalämpöpumppu pitää sisäilman vakiona, vaikka ulkoilman lämpötila muuttuisi.

Toshiba Polar -ilmalämpöpumput tarjoavat helpot ja monipuoliset toiminnot

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on helppo ja käytännöllinen valinta. Helppokäyttöisestä kaukosäätimestä löytyvät perustoiminnot ja mukavuutta lisäävät toiminnot, kuten uni- ja hiljainen-toiminnot. Ilmalämpöpumpun etäsovelluksen ansiosta ilmalämpöpumpun toimintojen ohjaus onnistuu myös etäältä. Älypuhelimestä pääsee seuraamaan myös ilmalämpöpumpun energiakulutusta.

Älykkäät toiminnot varmistavat sen, että saat ilmalämpöpumpusta irti parhaan hyödyn säällä kuin säällä.

ilmalämpöpumppu Oulu

Ajaton ulkoasu

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on ulkoasultaan linjakas ja persoonallinen. Ilmalämpöpumppu sulautuu ajattoman ilmeensä ansiosta erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Toshiba Polar -ilmalämpöpumpun selkeä muotoilu tekee ilmalämpöpumpusta tyylikkään ja yksilöllisen vaihtoehdon.

ilmalämpöpumppu Oulu

ilmalämpöpumppu Oulu

Toshiba Polar -ilmalämpöpumput ovat siirtyneet R32-kylmäaineeseen, joka leikkaa CO2-päästöjä. Laadun, tyylin ja käytännöllisyyden lisäksi ilmalämpöpumppu on oiva valinta myös ympäristön ystäville.

Moderni Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan lämmityksen ja viilennyksen!

Polar -ilmalämpöpumpussa on edistyksellinen inverteriteknologia, joka optimoi energiankulutuksen. Laite on suunniteltu tarjoamaan hiljaisen käyttökokemuksen sekä käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja älykkäät toiminnot. ilmalämpöpumpussa on tehokas ilmansuodatusjärjestelmä, joka poistaa pölyä, allergeeneja ja epäpuhtauksia ilmasta, parantaen sisäilman laatua.