Siirry suoraan sisältöön

Näytetään kaikki 2 tulosta

Innova Balance -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Innovailmalämpöpumput

InnovaBalance_ilmalämpöpumppu

Innova Balance -ilmalämpöpumppu lupaa miellyttävän lämpötilan energiatehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. Täydellinen valinta kotiisi!

Innova Balance ilmalämpöpumput

Innova Balance -ilmalämpöpumppu on Pohjolan suunnannäyttäjä

🌟 Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva teho ilmalämpöpumpun neljästä teholuokasta. Olipa kyseessä pieni huoneisto tai suurempi omakotitalo, Innova Balance -ilmalämpöpumppu vastaa haasteeseen.

🌬️ Innova Balance -ilmalämpöpumpun sulatus ja pohjapellin vastus on suunniteltu erityisesti kylmiin olosuhteisiin, jotta laite toimii moitteettomasti myös talven kovimmilla pakkasilla.

📱 Hallitse lämpöpumppuasi missä ja milloin tahansa. Moderni WiFi-ohjaus tekee käytöstä helppoa ja mukavaa.

Innova_Balance_ilmalämpöpumput

🌡️ Innova Balance -ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys varmistaa, että kotisi pysyy miellyttävän lämpimänä myös silloin, kun olet poissa. Asetettu +8 asteen lämpötila pitää huolen, että sisätilat eivät pääse jäähtymään liikaa, suojaten samalla kotisi rakenteita ja vähentäen energiankulutusta. Tämä älykäs toiminto takaa, että palaat aina lämpimään ja kutsuvaan kotiin, riippumatta ulkoisista sääolosuhteista.

💡 ECO-energiansäästötoiminto: Säästä energiaa ja rahaa! ECO-toiminto optimoi lämmityksen ja jäähdytyksen tehokkaasti, pienentäen samalla sähkölaskuasi.

🔍 Monipuolinen lämpötilamittaus: Mittaa lämpötila joko kaukosäätimestä tai suoraan sisäyksiköstä. Sinä päätät!

🌃 Taustavalaistu kaukosäädin: Pimeinä talvi-iltoina taustavalaistu kaukosäädin tekee käytöstä entistä mukavampaa.

Teknologia ja käytettävyys kohtaavat tässä ainutlaatuisessa yhdistelmässä

Innova ilmalämpöpumput Oulu

Hallitse lämpöpumppuasi missä ja milloin tahansa älylaitteellasi. Innova Balance -ilmalämpöpumpun intuitiivinen käyttöliittymä tekee asetusten muokkaamisesta ja seurannasta helppoa. Reaaliaikaiset ilmoitukset, ajastukset ja energiankulutuksen optimointi ovat kaikki kätesi ulottuvilla.

Valitse Innova Balance -ilmalämpöpumppu ja tee kodistasi mukavampi ja vastuullisempi paikka asua!

Innova_balanceilmalämpöpumppu

🍃 Innova Balance -ilmalämpöpumppu ei pelkästään lämmitä tai viilennä kotiasi, vaan se myös puhdistaa sisäilmaa. Sen edistyksellinen suodatusjärjestelmä poistaa epäpuhtauksia ja allergeeneja tarjoten sinulle raikkaan ja puhtaan sisäilman.

🌡️ Ei enää vaihtelevia lämpötiloja! Innova Balance -ilmalämpöpumppu varmistaa, että kotisi lämpötila on aina tasainen ja miellyttävä, riippumatta ulkoisista sääolosuhteista.

☀️ Kun aurinko paistaa kirkkaasti ja lämpötila nousee, Innova Balance -ilmalämpöpumppu pitää huolen viileydestäsi. Nauti virkistävästä ja viileästä sisäilmasta kuumimpinakin päivinä.

💰 Innova Balance -ilmalämpöpumppu yhdistää huipputeknologian ja edullisen hinnan, tarjoten sinulle markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Investoi laitteeseen, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa, säästöissä ja pitkäikäisyydessä.

🌍 Innova Balance -ilmalämpöpumput käyttävät R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällinen valinta. Se on paitsi tehokas, myös vähemmän haitallinen ilmastolle, mikä tekee siitä vastuullisen ja kestävän ratkaisun jokaiseen kotiin.

Innova Balance -lämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa, säästöissä ja luotettavuudessa. Valitse viisaasti, valitse Innova Balance.