Siirry suoraan sisältöön

Näytetään kaikki 2 tulosta

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Toshiba-ilmalämpöpumppu

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput lämmittävät ja viilentävät tehokkaasti ja tyylikkäästi kaikissa olosuhteissa

toshiba premium ilmalämpöpumput Oulu

Toshiba PREMIUM+ on ilmalämpöpumppu, joka on erityisesti suunniteltu pohjoiseen ilmastoon. Se saavuttaa huippuluokan A+++ energiatehokkuuden sekä lämmitys- että viilennystoiminnassa. Lämmitystehossaan Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput ovat vertaansa vailla ja toimivat tehokkaasti jopa -30 asteen pakkasessa. Tämä takaa luotettavuuden kylmissä pohjoisissa olosuhteissa ja merkittävät säästöt lämmityslaskuissasi.

Ilmalämpöpumpun uudet ominaisuudet, kuten automaattinen sulatus ja tehokas kompressori, vähentävät asumiskustannuksia ja lisäävät asumisen mukavuutta.

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumppu hyödyntää tulisijan lämpöä optimaalisesti

Ilmalämpöpumpun erityinen takkatoiminto varmistaa, että tulisijasta saatava lämpö jaetaan tasaisesti koko kotiisi. Vaikka ulkoyksikön kompressori ei olisi aktiivinen, sisäyksikkö puhalluttaa jatkuvasti valitsemallasi tehoasetuksella. Tämän ainutlaatuisen toiminnon voit aktivoida helposti mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Tyylikäs kaukosäädin sekä monipuoliset ja helppokäyttöiset etäohjaustoiminnot

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput tarjoavat käyttäjälleen helppokäyttöisen ja selkeänäyttöisen kaukosäätimen, jonka avulla laitteen päätoiminnot aktivoidaan yksinkertaisesti yhdellä painikkeen painalluksella. Lisäksi PREMIUM+-mallissa on saatavilla Wi-Fi- ja SMS-ohjaus lisäominaisuutena, jolloin voit säätää ilmalämpöpumppua milloin ja mistä tahansa käyttäen mobiiliyhteyttä.

toshiba premium ilmalämpöpumput Oulu

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput tarjoavat älykästä ilmanohjausta, jonka avulla voit kohdistaa puhalluksen juuri sinne, minne haluat. Kuuden eri ilmanohjaimen asennon ansiosta voit varmistaa, että jokainen huoneen nurkka saa mukavaa, vedotonta ja yhtenäistä lämpöä.

toshiba premium ilmalämpöpumput Oulu

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumput raikastavat huoneilman

Toshiba PREMIUM+ -ilmalämpöpumppu varustettuna plasmasuodattimella ja ionisaattorilla tarjoaa puhtaan ja raikkaan huoneilman poistaen siitä epäpuhtauksia ja haitallisia tuoksuja. Kätevällä kaukosäätimellä voit milloin tahansa aktivoida tai deaktivoida tämän puhdistusominaisuuden. Lisäksi ilmalämpöpumpun erikoispinnoitettu lämmönvaihdin torjuu tehokkaasti likaa ja epäpuhtauksia, pitäen sisäilman miellyttävänä.

Toshiba on päivittänyt ilmalämpöpumppujensa kylmäaineen ympäristöystävällisempään R32-versioon. Tämä uusi kylmäaine vähentää huomattavasti ilmalämpöpumpun CO2-päästöjä, mikä on keskeistä ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

toshiba premium ilmalämpöpumput Oulu