Siirry suoraan sisältöön
Ilmalämpöpumppu Oulu
putkimies Oulu

TOSHIBA HAORI DESIGN -ILMALÄMPÖPUMPUT

ILMALÄMPÖPUMPUT OULUSSA JA OULUN SEUDULLA

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumppu on energiankäytön HUIPPULUOKKAA

Toshiba-ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumpussa yhdistyvät kestävyys, laatu ja elegantti muotoilu. Ilmalämpöpumpun kuusi puhallusasentoa takaavat miellyttävän, tasaisen ja vedottoman viilennyksen ja lämmityksen.

ENERGIATEHOKKUUS

RAIKKAUS JA PUHTAUS

Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu tuo tilaan myös puhtautta vain ilmalämpöpumpun kaukosäätimen nappia painamalla. Saastehiukkasia suodattava ja neutralisoiva ilmalämpöpumpun uraauurtava plasmaionisaattori* sekä jopa 94 % PM 2,5 -luokan hiukkasista suodattava Toshiba Ultra Pure -suodatin pitävät huoneilman raikkaana ja miellyttävänä.

* plasmaionisaattori vain E-mallin ilmalämpöpumpun sisäyksiköissä

POHJOISMAISEEN TYYLIIN

Toshiba Haori Design -ilmalämpöpumpun uusi kompressori sopii myös hiljaisuuden ystäville (toimintaääni on vain noin 19 dBa). Toshiba Haori -ilmalämpöpumppu sulautuu ympäristöön myös ulkoasultaan. Ilmalämpöpumppuja on saatavana usealla eri verhoilulla, mikä tekee siitä sisustajan suosikki-ilmalämpöpumpun. Toshiba-ilmalämpöpumpun kaukosäädin noudattelee muotoilussaan ilmalämpöpumpun tyylikästä ilmettä.

ilmalämpöpumppu Oulu

Lvi Pakarinen tarjoaa luotettavaa ja tehokasta ilmalämpöpumppujen asennuspalvelua Oulussa ja Oulun lähialueella. Ota yhteyttä, ja autamme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla

Ilmalämpöpumppu OUlu

Toshiba Haori -ilmalämpöpumput ovat siirtyneet R32-kylmäaineeseen, joka leikkaa CO2-päästöjä. Laadun, tyylin ja hiljaisuuden lisäksi ilmalämpöpumppu on oiva valinta myös ympäristön ystäville.

ilmalämpöpumppu Oulu

MIKSI VALITA TOSHIBA HAORI -ILMANLÄMPÖPUMPPU?

Toshiba-ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita.

Ne tarjoavat korkean lämmitystehon myös kylmässä säässä.

Niissä on laadukas ilmansuodatusjärjestelmä.

Toshiba Haori -ilmalämpöpumput tarjoavat hiljaisen käyttökokemuksen.

Useimmat Toshiba Haori -ilmalämpöpumput tarjoavat älykkäitä toimintoja, kuten Wi-Fi-ohjauksen.

Ilmalämpöpumput Oulussa ja Oulun seudulla asentaa ja huoltaa Lvi Pakarinen.

Suosituimpia ilmalämpöpumppuja

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Mikä on ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu on laite, joka lämmittää tai viilentää huoneilmaa. Ilmalämpöpumppu toimii keräämällä lämpöä ulkoilmasta ja siirtämällä sen sisätiloihin tai poistamalla sisäilman lämpöä ja siirtämällä sen ulos. Ilmalämpöpumppu sopii monenlaisiin tarpeisiin, mutta sen sopivuus riippuu muun muassa talon koosta, rakenteesta, sijainnista ja käyttötarkoituksesta.

Ilmalämpöpumppu sopii hyvin esimerkiksi omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, kesämökkeihin ja toimistoihin. Ilmalämpöpumppu voi auttaa säästämään energiaa ja rahaa lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa ja parantaa sisäilman laatua.

Ilmalämpöpumppu sopii erityisen hyvin alueille, joilla on vaihteleva ilmasto, sillä se pystyy mukautumaan nopeasti lämpötilan muutoksiin ja säilyttämään sisäilman mukavan lämpötilan ympäri vuoden. Lisäksi ilmalämpöpumppu voi toimia myös ilmanvaihtolaitteena, mikä edistää ilmanvaihtoa ja parantaa sisäilman laatua.

Jos mietit ilmalämpöpumpun hankintaa, ota yhteyttä, jotta voimme arvioida talosi sopivuutta ilmalämpöpumpulle ja auttaa valitsemaan sopivan laitteen tarpeisiisi.

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Mistä ilmalämpöpumpun asennuksen hinta muodostuu?

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumpun lopullinen hinta riippuu ilmalämpöpumpun merkistä, mallista ja ominaisuuksista sekä siitä, millaiseen tilaan ilmalämpöpumppu asennetaan. Laskemme ilmalämpöpumpun asennukselle aina urakkahinnan, joka muodostuu yleensä seuraavista asioista:

  1. Ilmalämpöpumpun hinta: Ilmalämpöpumpun hinta vaihtelee ilmalämpöpumpun merkin, mallin ja ominaisuuksien mukaan. Tehokkaammat ja edistyksellisemmät ilmalämpöpumppumallit voivat olla kalliimpia.
  2. Ilmalämpöpumpun asennustyö: Asentajat asentavat sisäyksikön ja ulkoyksikön sekä tekevät tarvittavat sähköliitännät ja putkistot. Ilmalämpöpumpun asennustyön hinta riippuu ilmalämpöpumpun asennustyön laajuudesta, johon vaikuttavat esimerkiksi läpiviennit ja sähkötyöt.
  3. Ilmalämpöpumpun asennustarvikkeet: Ilmalämpöpumpun asennukseen tarvitaan yleensä putkistoja, läpivientiholkkeja, kouruja, kourunosia, kondenssivesiputket, turvakytkimet, pistotulpat, sähkökouruja, kylmäkupariputket ja kaapeleita. Lisäksi asennetaan ilmalämpöpumpun ulkoyksikön teline, joka voi olla esimerkiksi sokkelikiinnitteinen tai seinäkiinnitteinen, parveketelineessä tai maajalalla seisova.
  4. Matkakulut: Matkakulut voivat vaikuttaa ilmalämpöpumpun asennuksen hintaan. Oulussa ja Oulun seudulla Lvi-Pakarisen tarjoama ilmalämpöpumpun asennuksen hinta on siis edullisempi kuin kauempana.

On tärkeää, että ilmalämpöpumpun asennuksessa käytetään laadukkaita tarvikkeita ja että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan asianmukaisesti. Ilmalämpöpumppujen asennusohjeet ja vaatimukset voivat myös vaihdella eri ilmalämpöpumppumerkkien ja -mallien välillä.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tilaasi sopivan ilmalämpöpumpun ja laskemme ilmalämpöpumpun asentamiselle urakkakohtaisen hinnan.

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Voiko ilmalämpöpumpun asentaa itse?

Ilmalämpöpumpun asennus itse

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattitaitoa vaativa tehtävä, joka vaatii erityistä tietotaitoa ja kokemusta. Suositeltavaa on, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan lvi-ammattilaisen toimesta. Tässä on muutama syy, miksi ilmalämpöpumpun asennus itse ei ole yleensä suositeltavaa:

  1. Ilmalämpöpumpun asennukseen vaadittava asiantuntemus: Ilmalämpöpumpun asentaminen edellyttää tietämystä sähköliitännöistä, putkistoista, eristämisestä ja ilmanvaihtojärjestelmistä. On tärkeää ymmärtää, miten eri osat toimivat yhdessä ja miten ne asennetaan turvallisesti.
  2. Turvallisuusnäkökohdat ilmalämpöpumpun asennuksessa: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on kiinnitettävä erityistä huomiota sähkötyöhön, koska kyseessä on sähköllä toimiva laite. Väärin suoritettu asennus voi aiheuttaa sähköiskun vaaran tai jopa tulipalon riskin.
  3. Ilmalämpöpumpun valmistajan takuuehdot: Useimmat ilmalämpöpumppumerkit edellyttävät, että asennus suoritetaan valtuutetun lvi-ammattilaisen toimesta, jotta takuu pysyy voimassa. Jos ilmalämpöpumpun asennus itse aiheuttaa ilmalämpöpumppuun vaurioita tai toimintahäiriöitä, takuu saattaa menettää voimassaolonsa.
  4. Ilmalämpöpumpun asennusvaatimukset ja lainsäädäntö: Ilmalämpöpumpun asennuksessa on noudatettava lainmukaisia asennusvaatimuksia ja määräyksiä. Ammattilainen tuntee nämä vaatimukset ja varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus täyttää kaikki tarvittavat standardit. Tällöin myös vahingon sattuessa vakuutusyhtiö korvaa todennäköisemmin ilmalämpöpumpun rikkoutumisen takuuajan jälkeen ja siitä aiheutuneet vahingot.

Lvi-ammattilaisen käyttäminen ilmalämpöpumpun asennuksessa varmistaa, että ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Asentajalla on tarvittavat taidot, kokemus, luvat ja työkalut tehtävän suorittamiseksi.

Lue lisää asennuspalvelustamme ja hinnoittelusta

Ilmalämpöpumput Oulu | Ilmalämpöpumpun asennus Oulu | Lvi Pakarinen Oy

Tilaa maksuton kartoitus