Siirry suoraan sisältöön

Innova Balance IGZL 09 -ilmalämpöpumppu

825,00  sis alv 24%

Innova Balance IGZL 09 -ilmalämpöpumput – Pohjolan suunnannäyttäjä

Suositusneliöt: 10 – 120 (lämmitys ja viilennys)

Innova Balance -ilmalämpöpumppu yhdistää huipputeknologian ja edullisen hinnan tarjoten sinulle markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Investoi laitteeseen, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa, säästöissä ja pitkäikäisyydessä. Se ei ainoastaan paranna elämänlaatuasi, vaan myös tarjoaa erinomaista vastinetta rahallesi ja huolehtii ympäristöstämme.

Valitse viisaasti, valitse Innova Balance.

Innova Balance -ilmalämpöpumput Ouluun ja Oulun lähiympäristöön!

Innovailmalämpöpumput

InnovaBalance_ilmalämpöpumppu

Innova Balance -ilmalämpöpumppu lupaa miellyttävän lämpötilan energiatehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. Täydellinen valinta kotiisi!

Yhdessä alan johtavien valmistajien kanssa olemme luoneet Innova Balance -ilmalämpöpumppumalliston. Pyrimme tarjoamaan ilmalämpöpumpun, joka on paitsi luotettava, myös pitkäikäinen. Innova Balance -ilmalämpöpumppu auttaa huomattavasti pienentämään lämmityskuluja ja on viisas sijoitus pitkässä juoksussa. Innova Balance -ilmalämpöpumput on räätälöity erityisesti pohjoismaisiin sääolosuhteisiin ja varustettu kaikilla tarpeellisilla turvaominaisuuksilla taatakseen toimintavarmuuden ja kestävyyden.

Innova Balance ilmalämpöpumput

Innova Balance -ilmalämpöpumppu on Pohjolan suunnannäyttäjä

Esittelemme ylpeydellä Innova Balance -lämpöpumpun, joka on suunniteltu erityisesti Pohjolan haastaviin olosuhteisiin.

🌟 Valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva teho ilmalämpöpumpun neljästä teholuokasta. Olipa kyseessä pieni huoneisto tai suurempi omakotitalo, Innova Balance -ilmalämpöpumppu vastaa haasteeseen.

🌬️ Innova Balance -ilmalämpöpumpun sulatus ja pohjapellin vastus on suunniteltu erityisesti kylmiin olosuhteisiin, jotta laite toimii moitteettomasti myös talven kovimmilla pakkasilla.

📱 Hallitse lämpöpumppuasi missä ja milloin tahansa. Moderni WiFi-ohjaus tekee käytöstä helppoa ja mukavaa.

 

Innova_Balance_ilmalämpöpumput

🌡️ Innova Balance -ilmalämpöpumpun ylläpitolämmitys varmistaa, että kotisi pysyy miellyttävän lämpimänä myös silloin, kun olet poissa. Asetettu +8 asteen lämpötila pitää huolen, että sisätilat eivät pääse jäähtymään liikaa, suojaten samalla kotisi rakenteita ja vähentäen energiankulutusta. Tämä älykäs toiminto takaa, että palaat aina lämpimään ja kutsuvaan kotiin, riippumatta ulkoisista sääolosuhteista.

💡 ECO-energiansäästötoiminto: Säästä energiaa ja rahaa! ECO-toiminto optimoi lämmityksen ja jäähdytyksen tehokkaasti, pienentäen samalla sähkölaskuasi.

🔍 Monipuolinen lämpötilamittaus: Mittaa lämpötila joko kaukosäätimestä tai suoraan sisäyksiköstä. Sinä päätät!

🌃 Taustavalaistu kaukosäädin: Pimeinä talvi-iltoina taustavalaistu kaukosäädin tekee käytöstä entistä mukavampaa.

Teknologia ja käytettävyys kohtaavat tässä ainutlaatuisessa yhdistelmässä

Innova ilmalämpöpumput Oulu

Innova Balance -ilmalämpöpumpun ergonomisesti muotoiltu ja taustavalaistu kaukosäädin on suunniteltu helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Pimeinä talvi-iltoina selkeä taustavalo valaisee asetukset ja monipuolinen lämpötilamittaus mahdollistaa tarkan ja joustavan lämpötilan säätämisen.

Hallitse lämpöpumppuasi missä ja milloin tahansa älylaitteellasi. Innova Balance -ilmalämpöpumpun intuitiivinen käyttöliittymä tekee asetusten muokkaamisesta ja seurannasta helppoa. Reaaliaikaiset ilmoitukset, ajastukset ja energiankulutuksen optimointi ovat kaikki kätesi ulottuvilla.

Yhdistämällä kaukosäätimen helppokäyttöisyyden ja WiFi-ohjauksen monipuolisuuden Innova Balance -ilmalämpöpumppu tarjoaa sinulle täydellisen hallintakokemuksen.

Valitse Innova Balance -ilmalämpöpumppu ja tee kodistasi mukavampi ja vastuullisempi paikka asua!

Innova_balanceilmalämpöpumppu

🍃 Innova Balance -ilmalämpöpumppu ei pelkästään lämmitä tai viilennä kotiasi, vaan se myös puhdistaa sisäilmaa. Sen edistyksellinen suodatusjärjestelmä poistaa epäpuhtauksia ja allergeeneja tarjoten sinulle raikkaan ja puhtaan sisäilman.

🌡️ Ei enää vaihtelevia lämpötiloja! Innova Balance -ilmalämpöpumppu varmistaa, että kotisi lämpötila on aina tasainen ja miellyttävä, riippumatta ulkoisista sääolosuhteista.

☀️ Kun aurinko paistaa kirkkaasti ja lämpötila nousee, Innova Balance -ilmalämpöpumppu pitää huolen viileydestäsi. Nauti virkistävästä ja viileästä sisäilmasta kuumimpinakin päivinä.

💰 Innova Balance -ilmalämpöpumppu yhdistää huipputeknologian ja edullisen hinnan, tarjoten sinulle markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Investoi laitteeseen, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa, säästöissä ja pitkäikäisyydessä.

🌍 Innova Balance -ilmalämpöpumput käyttävät R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällinen valinta. Se on paitsi tehokas, myös vähemmän haitallinen ilmastolle, mikä tekee siitä vastuullisen ja kestävän ratkaisun jokaiseen kotiin.

Innova Balance -lämpöpumppu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin mukavuudessa, säästöissä ja luotettavuudessa. Valitse viisaasti, valitse Innova Balance.

TILAA ASENNUS MEILTÄ JA VÄLTY YLLÄTYSKUSTANNUKSILTA!

Lvi Pakarinen tarjoaa laadukkaat ilmalämpöpumput ja ammattitaitoisen ilmalämpöpumpun asennuspalvelun Oulussa ja Oulun lähialueilla. Ilmalämpöpumpun perusasennushinta kattaa kaikki ilmalämpöpumpun tavanomaisen asennuksen kustannukset.

LUE LISÄÄ ASENNUSPALVELUSTA

OTA YHTEYTTÄ!

040 9625 694

info@lvipakarinen.fi

Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Lataa itsellesi tästä Innova Balance esite

Toimitusehdot

Sisäyksikkö malli

IGZL09NI-1

Ulkoyksikkö malli

IGZL09NO-1

Energialuokka

A+

Scop

4.0

Seer

7.0

Mitat (KxLxS)

Sisäyksikkö 275 x 790 x 200 mm
Ulkoyksikkö 540 x 776 x 320 mm

Äänenpainetaso (dB(A))

Sisäyksikön Äänenpainetaso (SPL) (Mat – Kork) dB(A) 24 – 41
Sisäyksikön Äänitehotaso (PWL) (Maks) dB(A) 55
Äänitaso – Lämmitys / Jäähdytys (SPL) dB(A) 50 / 50

Ulkoyksikön äänenpainetaso (hiljainen) dB(A) (Cool) 48 (42)

Lämmitysteho (max,)

4,2kW

Viilennysteho (max.)

3,5kW

Toiminta-alue (°C)

Toiminta-alue lämmitys °C -22~24
Toiminta-alue viilennys °C -15~43

Ylläpito-ominaisuus (°C)

+8°C

suositusneliöt

max. 120 m², max. 40 m², max. 60 m², max. 70 m², max. 90 m²

Käyttötarkoitus

lämmitys ja viilennys