Siirry suoraan sisältöön
putkimies Oulu

PUTKISTOSANEERAUKSET

Putkimies Oulu

Ennakoi ja säästä

Yli 25 vuotta vanhat putket alkavat lähestyä käyttöikänsä loppua. Niiden kunto kannattaa tarkastaa ennen kuin vahinko sattuu, sillä vakuutusyhtiöt eivät lähtökohtaisesti korvaa lvi-vahinkoja, jotka johtuvat kulumisesta, kuten vanhojen metalliputkien ruostumisesta. Huomaamattomatkin vuotovahingot taas voivat pahimmillaan aiheuttaa kosteusvaurioita, joiden korjaaminen on kallista ja hankalaa. Ennakoimalla voi säästyä vahingoilta ja korkeilta kustannuksilta.

Lvi-saneeraukset nopeasti ja laadukkaasti

Lvi-Pakarinen asentaa uuden putkiston muutamassa päivässä käyttäen kestäviä muovisia komposiittiputkia, jotka eivät ruostu ja kestävät aikaa. Putket vedetään siististi pintavetona, joten rakenteita ei tarvitse avata. Lvi-saneeraukset tehdään nopeasti ja asiakkaan aikataulujen mukaan, joten voit asua kotonasi putkiremontin ajan.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta laadun varmistamiseen ja jälkien siivoamiseen. Aloitamme kartoittamalla putkiston tilan ja teemme lvi-saneeraussuunnitelman. Tyhjennämme vanhan putkiston ja tulppaamme sen huolellisesti. Teemme tarvittavat läpiviennit ja asennamme uuden putkiston muutamassa päivässä. Halutessasi asennamme myös uudet vesikalusteet. Siivoamme jälkemme ja vastaamme asiakkaan kysymyksiin ja huoliin myös remontin jälkeen.

Ennakoi putkiston vahingot